Trend

Astrolojide Plüton ve Plütonun İnsanlar Üzerindeki Etkileri

astrolojide-pluton-ve-plutonun-insanlar-uzerindeki-etkileri

Plüton, dönüşümü yönetir. Küllerinden yeniden doğan Zümrüdüanka Kuşu'nu sembolize eder. Bir daha ki doğuşun gezegeni olarak hayatta kalma eylemini yönetir. Pluto  değіşme  süreсinde  katalіzör  rolünü  oynar. Metamorfoz yaratma etkisi inanılmazdır. 

Yıldız haritasında etkili olduğu zaman, zorluğun üstesinden gelmenize vesile olur. Pluto dokunduğu herhangi bir gezegene veya eve yoğunluk vererek güçlendirir. Aynı zamanda saplantılı davranışları, krizleri ve tabuları yönetir. Pluto'nun karışık işlerle bağlantısı olabilir. Pluto, değiştirir, atar, onanır, canlandırır ve yeniden başlatır. Şifa bulmanıza yardımcı olur.

Pluto, enerji dönüşümünün son seviyesini yani yaşamla ölüm gibi temel konularla ilgilidir. Pluto’nun yönettiği alanlara sırlar, gizli görevler ve stratejik planlama gibi saklı, gömülü ya da görünmeyen her şey dahildir. Bitki ve ağaçların köklerini yönettiğini bilmek yararlı olabilir. Gizlenmiş herhangi bir şeyi ortaya çıkarmak ve çözmek onun görevidir. Büyük çapta uluslararası şirketleri, insan kitlelerini ve aynı zamanda devlet ve devletle ilgili işleri yönetir. 

Pluto Zodyak etrafındaki turunu 246 yılda tamamlar ve bir burçta on bir yıldan, otuz iki yıla kadar kalır. Pluto Akrep burcunu yönetir.

Hiç yorum yok