Trend

Astrolojide Neptün ve Neptünün İnsanlar Üzerindeki Etkileri

astrolojide-neptun-ve-neptunun-insanlar-uzerindeki-etkileri

Neptün ilhan gezegenidir. Venüs'ün ileri seviyedeki hali olan Neptün coşku kavramını dahada güçlü bir hale getirir. Rüyalar, hayaller, şuuraltı ve büyüleyici her şeyi etkiler.

Neptün, sezgileri sağlamlaştırır. Çoğu zamanda sevdiğimizden ve kendi ihtiyaçlarımızdan fedakarlık yapmamızı ister. Dokunduğu herhangi bir gezegeni arındırır, temizler. Neptün kalabalığı sevmez. İnceliklerin farkına varmamız için bizi rafine eder ve içimizdeki sanatçı ruhunu ortaya çıkartır. Sinema, fotoğraf, bale, dans gibi görsel sanatları yönetir.

Bununla birlikte deniz ve suyun her halini simgeleme eder. Yağmur, buz, bütün sıvıları ve içecekleri yönetir. Ayrıca insanların sağlığına iyi gelen ilaçları da yönetir. Neptün "Sis Gezegeni" olarak bilinir. Günlük hayatın gerçeklerinden kaçmamızı ve hayallarimize dokunmamız için bizi teşvik eder. 

Fakat gerçeği saptırdığı için kimi zaman durumları dahada karışık hale getirebilir. Neptün, kendimizi kandırmamıza hatta başkalarına kanmamıza sebep olur. Neptün balık burcunu yönetir. Zodyak’ı turlaması 146 yıl sürer ve her burçta ortalama on dört yıl kalır.

Hiç yorum yok