Trend

Astrolojide Ay ve Ayın İnsanlar Üzerindeki Etkileri

astrolojide-ay-ve-ayin-insanlar-uzerindeki-etkileri

Astrolojide Ay fazları, karakterinizin ince bilgilerini, en derin duygularınızı, içgüdünüzü, duygusallığınızı, sezgilerinizi ve tepkilerinizi yönetir. Bununla beraber insanların mahrem ev yaşamını ve aileyle ilgili koşulları etkiler. Ay dişi bir enerji olduğu için annenizi, onu iyi mi anladığınızı, ek olarak hayatınızda önemli yeri olan diğer bayanları ve şayet erkekseniz karınızı ve kız arkadaşınızı yönetir

Şayet Güneş sizin bu hayatta nereye gittiğinizi temsil ediyorsa, Ay da nereden geldiğinizi temsil eder. Ay sizin geçmişinizi, altyapınızı, köklerinizi ve romantik gelişiminizi yönetir. Güçlü ve iyi bir yerleşime sahip olan Ay, size güçlü bir bellek verecektir. Kendi duygularınıza ulaşabilme kabiliyetiniz Ay’ın diğer gezegenlerle yaptığı açılarla anlaşılır.

Özellikle kadınsanız yıldız haritanızdaki Ay’ın çevresindeki etkisine bırakır ve sağlığınızla ilgili ipuçları verebilir. Daha önce açıklandığı gibi, sağlıkla ilgili bir mevzuya mutlaka Güneş de dahil olacaktır. Altıncı sağlık evinizin yanı sıra, yükselen burcunuz da hayata merhaba dediğiniz an Dünya’nın doğu ufkunda yer alan burç dikkat edilmesi gereken öteki önemli noktadır. Sağlık kompleks bir kavramdır onun için sadece tek bir gezegen ya da eve bağlı kalamayız. Ay’ın Zodyak’ın etrafındaki yörüngesi yaklaşık yirmi sekiz gün süre gelir ve her ay(1 aylık dönem), her burçta iki ya da üç gün kalır.

Ay’ın göründüğü alanla ilgili olarak, hayatınızın farklı alanlarında yeni başlangıçlar için fırsatlar hazırlamak ve çeşitli yatırımların hasılatını toplamak gibi başka bir fonksiyonu daha vardır. Her ay bir Yeni Ay doğar ve horoskopunuzda düştüğü alana göre hangi alanlarda yeni başlangıçlar yapmanın avantajlı olduğunu gösterir.

Her ay, Yeni Aydan iki hafta sonrasında bir de Dolunay doğar. Dolunayın yıldız haritanızda düştüğü yere nazaran, bu alan daha önceki eylemlerinizin neticelerini gördüğünüz veya yararlarını hasat ettiğiniz alan olacaktır. Kontrast olarak, tutulmalar turbo yakıtlı Yeni Ay ya da Dolunay gibi hareket ederler ve eğer tutulma haritanızda bir gezegene dokunuyorsa, büyük değişimler yaparlar. Ay yengeç burcunu, mide, göğüs ve tabii ki ay ışığını yönetir. Haftanın günlerinden pazartesiyi yönetir.

Hiç yorum yok