Trend

Astrolojide Jüpiter ve Jüpiterin İnsanlar Üzerindeki Etkileri

astrolojide-jupiter-ve-jupiterin-insanlar-uzerindeki-etkileri

Jüpiter, kısmetli, sevinçli, saadet ve iyi şans gezegeni olarak bilinir. Aslına bakarsak Jüpiter dokunduğu her şeyi genişletir. Jüpiter uzak görüş, inanç, iyimserlik, sadakat, öz güven ve bilgelik getirir. Finansal bir gezegendir, onun için Jüpiter’in yerleşimi iyi bir konumdaysa büyük bir servet ile etkiler. İnanılmaz şifa gücü, esenlik ve egzersizle elde edilmiş müspet gelişmelerle bağdaştırılır.

Jüpiter feza ve vakit arasında seyahat ederken nereye gitse, bu mucizeler gezegeni ziyaret etmiş olduğu evlere fırsatlar ve yararlar getirir. Jüpiter geniş düşünmeniz için sizi cesaretlendirir. Bir Jüpiter ziyareti daha sonra kayda kıymet biçimde iyimserleşmek çok rastlanan bir durumdur.

Güneş sistemindeki bütün gezegenleri toplayın ve bir araya getirin. Jüpiter ile karşılaştırıldığında, Jüpiter fiziksel olarak hepsinin toplamından büyüktür. (Güneş'in dışında ayrıca Güneş çok büyüktür.)

Jüpiter, ziyaret ettiği evle ilgili alanlarda felsefe yapmamıza ve daha yüksek anlam veya amaç bulmamıza izin verir. çeşitli etik kavramları incelememiz, felsefe yapmamız ve adalete ihtiyaç olup olmadığını araştırmamız için bizi teşvik eder. Ek olarak geniş ve dengeli üniversite eğitimi almanın değerini vurgular. Jüpiter burcunuzu ziyaret etmiş olduğu dönemler uzak bölgelere seyahatler yapmak için harika bir vakit olarak kabul edilir ve önemli büyük bir seyahat gerçekleşebilir.

Jüpiter yay burcunun organik yöneticisidir ve “sağlam kafa sağlam vücutta bulunur” klasik idealinin tipik bir örneğidir. Tıbbi astrolojide bu gezegen karaciğeri, kanı, damarları, kalça ve baldırları yönetir.

Hiç yorum yok