Trend

Gizli İlimler Nedir? Bilinmeyen İlimler Hakkında Bilgi

gizli-ilimler-nedir-bilinmeyen-ilimler-hakkinda-bilgi

İnsanlık tarihi kadar eskidir gizli ilimler. Az kişi tarafından bilindiği için bilinmeyen ilimler de denir. Etkileri oldukça fazladır. Sadece bilimin doğruladığı bir dünyanın olmadığı kesin. Hayatı sadece gördüklerimiz etkilemez. Dışarıdan da müdahale edilir. Gizli ilimlere sahip olanlar insanlar hatta gizli alemleri kabul eden bilim insanları bile vardır. Bazı ilimler alenidir, yayılmasında sakınca yoktur. Bazı ilimlerin ise gizli kalması uygun görülmüştür.

Gizli ilimler ne demek? nedir?

Görüneni farklı yansıtmak gizli ilimlerin ilgilendiği alanlardandır. Gözün görüğünü değiştirebilecek kadar güçlü bir ilimdir. Sanki uyuşturucu madde almışcasına görülen hayaller. Olmayan yaratıklardan kaçanlar. Olmayan sularda boğulmamaya çalışanları duyarız. Savaş anılarında normalden farklı doğaüstü ordulardan bahsederler. İşte bunlar bu ilmin ilgilendiği alandır. Gözün gördüğü gerçeği değiştirmektir.

Bazı insanlara insan sarrafı deriz. Hani bir bakışta seni anlatır nasıl birisi olduğunu tahmin eder. Gizli ilimlerde buna kıyafetname denir. Analiz edilen kişinin gözleri, kulakları, burnu ve elleri kıyafetnamenin en dikkat ettikleridir. Kıyafetnamedarlar size bir bakışta “gerginsin, huzursuzsun” demez. Size direk “annen hasta olduğu için üzgünsün”der.

Günlük hayatta en çok merak edilen şeylerden birisi karşımızdaki insanların aklından geçenlerdir. Doğamız gereği fazla meraklıyız. Acaba karşımdaki şuan ne düşünüyor? İşte gizli ilimlerde bunu yapmak mümkün zihin okuyan insanlar tarih boyunca var olmuştur.

1 yorum:

  1. Yalan yok merak ediyorum ama biraz ürkütücü bilgiler o.O

    YanıtlaSil